Стійка на пікап з виносом для Browning M2

49 650 грн.

Представляємо одне із найбільш затребуваних на сьогодні рішень – стійка з виносом. Ідеально підходить для авто з невеликим кузовом, адже на зміщеній осі залишається більше місця для ніг. Кріплення з фіксацією по горизонталі та вертикалі. Розроблений для встановлення інструменту М2, але з допомогою різноманітних кріплень може використовуватися як основа для інтеграції різних систем. Створений, щоб витримувати високі навантаження. Є кріплення для ДШК. Machinegun пропонує широкий вибір конструкцій турелей та монтажних комплектів для встановлення кулеметів в кузов транспортних засобів.

Категорії: , Позначка:

Опис

Стійка (турель) для встановлення кулемету в кузов авто.

  • Кріплення з виносом. Зберігайте максимальний корисний простір у кузові пікапу завдяки зміщеній осі турелі, що не заважатиме під час роботи.
  • Стійкість та надійність. Жорстка стабільна конструкція, що виготовлена з міцних матеріалів та забезпечена надійною системою фіксації, здатна витримати високі навантаження та працювати стабільно навіть під час інтенсивних умов бою.
  • Простий монтаж. Турель розроблена з огляду на легку та швидку установку без потреби в спеціальних інструментах або додаткових модифікаціях пікапу. Це дозволяє значно зекономити час і зусилля під час монтажу.
  • 360-градусна обертова база. Турель може обертатись на повних 360 градусів, що забезпечує широкий зону покриття та можливість реагувати на загрози з будь-якого напрямку.
  • Універсальність та сумісність. Стандартний швидкозйомний приєднувальний вузол «стакан-конус» дозволяє легко встановлювати кріплення, забезпечуючи універсальне рішення для більшості моделей кулеметів.
  • Фіксація кута нахилу. Турель від компанії Machinegun є універсальним рішенням, яке забезпечує не тільки ефективну підтримку на землі, але і здатність працювати по повітряних цілях. Можливість маневрувати у вертикальній площині дозволяє забезпечити широкий кут націлювання на повітряні цілі, які пересуваються з високою швидкістю.
  • Корзина під короб бк. Дозволяє легко та швидко проводити заміну короба з набоями зводячи до мінімуму перебої у вогневому контакті.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Стійка на пікап з виносом для Browning M2”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *